Welkom bij de Fact2000 Pro - Veel Gestelde Vragen (FAQ)


De meest voorkomende vragen en antwoorden zijn hier te vinden.
Gebruik de zoek functie om via één of meerdere woorden een antwoord te vinden op uw vraag.
AUG 9

Met de hand terugzetten van backup.

posted by Fact2000 support on August 09, 2012 14:34 as Herinstalleren - verplaatsen
Deze procedure kan u gebruiken wanneer het niet mogelijk is via de standaard ‘herstellen van backup' functie in het Fact2000 instellingen venster te werken.

De beschrijving hier onder geeft aan hoe u deze functie handmatig kan uitvoeren:

 1. Zorg dat het programma Winzip op uw computer staat (niet nodig bij Windows XP)
  U kan Winzip gratis downloaden vanaf de website www.winzip.com

 2. Sluit uw Fact2000 programma af.

 3. Ga naar de map C:\Program Files\Backup\<uw administratie naam> en unzip het  backup bestand van voor de fout (bijvoorbeeld dat van gisteren)

  Vervang het volledige begrip (ook de < >): <uw administratie naam> door de naam van uw administratie. U kunt deze naam aflezen wanneer u uw Fact2000 programma hebt opgestart. Hij staat bovenaan Fact2000 in de blauwe balk achter ‘administratie:'.
  U kunt de datum waarop een backup betand werd gemaakt aflezen door de naam van dit bestand te ontleden. Er staat steeds de datum met daarna ES.zip. Bijvoorbeeld een bestand gemaakt op 7 januari 2002 zal als naam: 07012002ES.zip hebben.


 4. Unzip het backup bestand naar de huidige map. Doe dit door het bestand te selecteren (blauw kader) en daarna met de rechter muisknop te klikken. Uit het menu dat bij uw cursor verschijnt kiest u Winzip > extract to folder C:\program files\fact2000\backup\ …

 5. Er staat nu een nieuwe map bij uw backup bestanden met dezelfde naam als uw unzipte backup bestand. Bijvoorbeeld als het bestand de naam 07012002ES.zip heeft zal de map ook 07012002ES heten.

 6. Kopieer de inhoud van deze nieuwe map naar de map C:\Program Files\DATA\<uw administratie naam>

 7. Start Fact2000 opnieuw op. Uw administratie ziet er nu exact hetzelfde uit als op de datum van de backup die u terug plaatste.